OM FOLLO GOLFSENTER

Follo Golfsenter så dagens lys høsten 2006. Det ble åpnet med 3 Full Swing simulatorer i sentrum av Ski med Ragnar Søbye og Thomas Hansen. Her var det drift fra desember 2006 og ut april 2007. Lokalet var det gamle Romabygget hvor det nå står oppført 86 nye leiligheter. Byggingen av dette førte til at Follo Golfsenter måtte flytte, og ved en ren tilfeldighet havnet på Odlo bygget på Greverud. 

Høsten 2007 åpnet Follo Golfsenter nytt senter, nå med 7 Full Swing simulatorer, proshop, kafe og et herlig golfmiljø.

I forbindelse med ombyggingen av Odlo bygget ble vi i 2013 igjen nødt til å flytte på oss.
Denne gangen har vi endt opp i Ski på Ellingsrud industriområde. Verkstedveien 8 er adressen og her har vi nå utvidet til 8 simulatorer og er et av landets største simulatorsentere! 

Høsten 2021 ble det på nytt gjort en stor oppgradering av simulatorene - alle 8 fikk nye PC'er og ny software med flott grafikk. Det ble også investert i enda en simulator - TrackMan. Denne erstattet proshopavdelingen og sofakroken, men ble et flott tilskudd for Follo Golfsenter.

Follo Golfsenter er et simulatorsenter hvor golfere i alle aldre, forskjellige nivåer og mål møtes til dyst. Både for å vedlikeholde det sosiale og det sportslige.

Eies og drives av Thomas Hansen

Daglig leder: Thomas Hansen

Styret:

  • Thomas Hansen
  • Tom Gullichsen

Thomas og Ragnar